2016-2017 Akademik Yılı Öğrenci Konseyi Seçimleri
08.11.2016

Tarih : 01 Kasım 2016

Sayı  : 01

2016-2017 Akademik Yılı Öğrenci Temsilcileri Seçimleri Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Konseyleri ve Yükseköğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliği doğrultusunda belirtilen bölümler aşağıda yer alan takvime göre yapılacaktır.

Bu takvime göre Bölüm Öğrenci temsilciliğine aday olmak isteyen öğrenciler 04-09 Kasım 2016 Cuma - Çarşamba (saat 14.00’e kadar) bölüm/ anabilim dalı başkanlıklarından alacakları veya yukarıda verilen adresten indirecekleri “Aday Başvuru Formu’nu” doldurarak kayıtlı oldukları Bölüm/Anabilim dalı başkanlıklarına teslim etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimizin seçimlere katılımını bekler, tüm adaylara başarılar dileriz.

Üniversite Seçim Kurulu

SEÇİM YAPILACAK BİRİMLER

• Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi   ( Tüm Bölümler  )
  • İşletme Fakültesi   ( Tüm Bölümler  )
  • Mühendislik Fakültesi    ( Tüm Bölümler  )
  • Hukuk Fakültesi   ( Tüm Bölümler  )
  • Fen – Edebiyat  Fakültesi  ( Tüm Bölümler  )
  • Sivil Havacılık Yüksek Okulu Müdürlüğü    ( Tüm Bölümler  )
  • Sosyal Bilimler Enstitüsü
  • Fen Bilimleri Enstitüsü

Seçim Takvimi İçin tıklayınız.