2016-2017 Akademik Yılı Kurum Dışı / İçi Yatay Geçiş Başvuruları

Başarıya dayalı yatay geçiş

EK Madde 1’e göre yatay geçiş

Kurum içi yatay geçiş

2016-2017 Akademik Yılı  Bahar Yarıylı Kurum İçi/ Dışı  Yatay Geçiş Eğitim  Ücretleri

Pilotaj Bölümü İçin Başvuruların Son Tarihi 18/01/2017'dir.

İngilizce Seviye Tespit Sınavı Tarihi: 26/01/2017  SAAT: 10:00  Yer: Hazırlık Okulu

Sivil Havacılık Y.O.Pilotaj Bölümü 2016-2017 Bahar Dönemi Ek Madde-1’e Göre Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

26/01/2017 Tarihli Yatay Geçiş İngilizce Seviye Tespit Sınav Sonuçları

2016-2017 BAHAR DÖNEMİ KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI

2016-2017 BAHAR DÖNEMİ EK MADDE-1 YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI

*Yatay geçiş Başvuru Sonuçları 07 Şubat 2017 Tarihinde ilan edilecektir.

*Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilen Öğrencilerin Kesin Kayıt Tarihi: 08-10  Şubat 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

*Kayıt için Gerekli Belgeler

1. Kesin Kayıt Bilgi Formu (Öğrenci İşlerince Verilecektir.)
2. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi(1 adet)
3. 12 Adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş olmalıdır.Resimlerin arkasına öğrenci ad,soyad yazılmış olması gerekmektedir.)
4. İkametgah Belgesi
5. 1994 doğumlu ve daha  büyük erkek öğrenciler için Askerlik Şubesinden alınacak “Bir Yükseköğretim Kurumuna kayıt olmasında askerlikçe bir sakınca olmadığına dair”Belge
6. Öğrenim Ücretinin ödendiğine dair belge(Banka dekontu)
7. Sivil Havacılık Yüksekokulu Bölümlerini kazanan öğrencilerin ilave olarak getirmesi gereken evraklar:

HAVACILIK YÖNETİMİ

-Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmadığına ilişkin Resmi yazı

Tam teşekküllü bir hastaneden sağlık raporu almak (işitme kaybı/eksikliği, görme kaybı/eksikliği vs).

UÇAK ELEKTRİK-ELEKTRONİK

UÇAK GÖVDE-MOTOR

-Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmadığına ilişkin Resmi yazı

-Tam teşekküllü bir hastaneden (renk körlüğü, işitme kaybı/eksikliği, görme kaybı/eksikliği vs) sağlık raporu